Oh, hello stranger!

Neljä naista ja neljä unelmaa- siitä on tehty Flying Superzeros.
Vahvalla sarkasmilla eteenpäin puskeva kanadalainen esteratsastustiimi, jonka tavoitteena on saada pokaaleja pölyttymään kaapin päälle ja kasvattaa toinen toistaan hienompia puoliverisiä esteratsastukseen. Neljän naisen kopla pitääkin huolen siitä, että draamaa riittää meillä aina jossakin määrin, eikä tylsistä päivistä paljon puutetta ole.

Toiminta pyöriikin kisauksen ja treenaamisen ympärillä, mutta siinä sivussa leikitään ammattitaitoisia hevoskasvattajia. Hampaat irvessähän ei saada aikaseksi, kuin kiukkuisia hevosia ja akkoja, joten meillä pyritään asiat tekemään lunkisti, unohtamatta ohessa kumminkaan laatua. Meiltä maailmalle myydäänkin vuosittain useampia nuoria hevosia ja varsoja niin kisa- kuin jalostuskäyttöön, tavoitteena tietenkin valloittaa maailman markkinat. Jotta hommassa olisi jokin selvyys on tiimimme päättäneet keskittyä kantakirjoihin trakehner, hannover ja zangersheide, mutta välillä joukkoomme pääsee livahtamaan syystä tai toisesta muunkin kantakirjojen edustajia.

Jotta ei tarvitsisi jäädä sormiaan pyörittelemään ja miettiä mitäs seuraavaksi, voit jatkaa matkaasi Esittely- sivullemme, jossa voit tutustua tarkemmin tiloihimme ja tiimimme jäseniin. Sen jälkeen voit poiketa tuomitsemaan hiljaa kasvatustyömme jälkeä Kasvatus- sivultamme ja lukea lisää kasvatustyömme tavoitteista ja arvoista. Itse pääsankarit löydät orit- ja tammat sivuilta, joiden ympärillä maailmamme pyörii ja esittävätkin suurinta roolia tässä näytelmässä.