Welcome to our home!

Kun pistetään neljä naista johtoon, joista yksi on perfektionisti, toinen haluaa vuorata tallin pinkkiin, kolmas haluaa helppoa sekä käytännöllistä ja neljäs haluaa vain lopettaa näistä asioista vääntämisen on soppa keitetty jo huolella. Kyllä, tämän tallin eteen vuodatettiin kyynel jos toinenkin. Mutta lopputulema miellyttää kumminkin kaikkea, ainakin seuraavaan riitaan asti jolloin voi esimerkiksi taas kuitata siitä kuinka ei ole järkevää kuluttaa rahaa tuplasti pinkkiin vesikaukaloon, kun mustia saisi huomattavasti edullisemmin.

Tallimme tilat koostuvat kahdesta suuresta tallikokonaisuudesta ja yhdestä pienemmästä. Kahdessa suuressamme ovat orit ja tammat jaoteltuna, sekä pienemmässä asustelevat myytävät hevosemme tai koulutuksessa olevat. Jokainen talli pitää sisällään oman varustehuoneen, rehuhuoneen, vessan, pyykki- ja kuivaustilat ja pesutilan. Tallit ovat lähekkäin toisiaan ja ne jakavat yhteisen lantalan, sekä taukohuoneen josta löytyy pukuhuone- sekä pesutilat, oleskelutila ja pieni keittiö. Pihalta löytyy tallin yhteinen maneesi sekä ratsastuskenttä. Hevoset tarhaavat päivisin tallin ympäristössä olevissa tarhoissa ja kesäisin ne pääsevät laitumelle, jotka sijaitsevat 2km päässä tallista. Tallin ympäristössä menee kaksi maastolenkkiä, joista toinen on lyhyempi ja toinen pidempi. Lyhyemmän lenkin varrella sijaitsee maastoesteitä, joita voi hypätä mielenvirkistykseksi. Lyhyt lenkki on myös sopiva alku- ja loppuveryttelyihin. Pidempi lenkki onkin hyvä vapaapäivän ajanviete ja matkaa kertyy 12km kyseiseltä lenkiltä. Lenkin varrella on myös taukopaikka, jossa voi nauttia eväitä halutessaan.


Girl power!

Aluksi oli vain neljä ponityttöä, jotka haaveilivat poneista sekä esteratojen tähteydestä. Nyt nämä neljä ponityttöä kasvattavat puoliverisiä ja kilpailevat huipulla. Unelmat käyvät toteen? Ei ainakaan ilmaiseksi. Todellisuus ei ole niin kiiltävää miltä se kuulostaa. Se miten tähän lopputulemaan päästiin oli pitkän raatamisen lopputulos. Paljon nukkumattomia öitä, tuhansia tunteja treeniä sekä paljon kyyneliäkin. Silti nämä neljä naista ovat sitä mieltä, että se oli kannattavaa. Nämä naiset puhuvatkin sen puolesta, että jos jotakin haluaa saavuttaa sitä ei puhumalla saavuteta, vaan tekemällä. Nollasta on hyvä ponnistaa, eikö?

Hazel Mayer

33-vuotiaasta Hazelista on tullut porukan äitihahmo, joka pyrkii olemaan järjen ääni, huonolla menestyksellä tosin. Hazel on oikea kävelevä tietosanakirja ja hän tietää hevosista yhtä sun toista. Hazel onkin oikea monitoimimimmi ja on yleensä vähän kaikessa mukana tallilla.

Amber Clifton

Porukan nuorimmainen, 26-vuotias Amber on fanaattinen pinkkiin väriin ja hän pyrkiikin vuoraamaan kaiken sillä, muun muassa tallitoverinsa ja hevoset. Amberia voisi kutsua impulsiiviseksi tyypiksi, joka elää paljolti tunteellaan. Amberin tunnetilat eivät jääkään keltään huomaamatta.

Melody Wither

Melody on ihka aito perfektionisti, etenkin itseään kohtaan. 30-vuotias nainen saattaakin raasta hermoja, hänen viilatessaan pieniäkin yksityiskohtia kuntoon. Melody on passitettukin tekemään tallin kirjanpitoa, sekä vastaamaan raha-asioista, joissa hän saa nussia pilkkua ihan rauhassa.

Chloe Simmons

Chloe on porukan niksipirkko, jolla on aina mitä mielenkiintoisempia ratkaisuja ongelmiin. Käytännönläheisellä Chloella pysyy hyvin vasara kädessä ja hän vastaakin tallin pienistä remonttihommista. 29-vuotias Chloe ei ota elämää turhan vakavasti ja hän vihaakin eniten turhaa nipottamista.