Kasvatus

Dynamic kasvattaa laadukkaita puoliverisiä kouluratsastukseen. Pääkasvatus kantakirjamme ovat trakehner, hannover ja westfalen, mutta kasvatamme myös muita kantakirjoja pienimuotoisemmin näiden kolmen pääkantakirjan ohella. Dynamicin tavoitteena on aina kasvattaa terveitä, suorituskykyisiä ja korrektirakenteisia kilpahevosia. Käytämme tammoillamme jalostukseen vain laadukkaita oreja, jotka ovat osoittaneet kykynsä kilpakentillä kouluratsastuksessa. Emme liisaa tammojamme ulkopuolisille, mutta meiltä on mahdollista saada tilausvarsaa tapauskohtaisesti.

Myymme hevosemme vain koteihin, jossa ne pääsevät tavoitteellisesti kilpailemaan kouluratsastuksessa tai mahdollisesti siitoskäyttöön yksilöstä riippuen. Kantakirjauskelpoiset varsat myymme vain koteihin, jossa ne pääsevät kantakirjattavaksi. Muistathan, että meillä on aina oikeus ottaa hevonen pois sinulta, jos sen sivut katoavat tai olet lopettanut harrastuksen ilmoittamatta, etkä ole vastannut kyselyihimme mitään. Pyrimme nimeämään yksittäiset kasvatit aina isän- tai emän nimiteeman mukaisesti, jos sellainen on. Isomman kasvattimyynnin myymme yleensä samalla nimiteemalla, jolloin nimi ei liity isän tai emän nimeen mitenkään.


Liitteet ja nimeäminen

Kasvattimme tunnistat etuliitteestä Dynamics tai takaliitteestä Dyn.

Trakehner varsat nimetään aina emän ensimmäisellä alkukirjaimella. Hannover ja westfalen- kasvatit nimetään aina isän ensimmäisellä kirjaimella.

Myyntiehdot

  1. Kasvatin sivut tulee ilmoittaa kahden (2) viikon sisällä ostopäivästä.
  2. Kasvatin sivuille tulee merkitä Dynamic Dressage linkitettynä.
  3. Kasvattia tulee tarjota takaisin meille, jos olet luopumassa siitä.
  4. Kasvatin sivut tulee tallentaa Web Archiveen (alkuperäiset tai muistosivut)
  5. Kasvatti tulee rekisteröidä välittömästi VRL:ään. Kasvattajaksi merkitään DD8748 ja syntymämaaksi Yhdysvallat.Syntymäaika Varsa Isä Emä Omistaja
00.00.2021 o. Varsan Nimi i. Hevosen Nimi e. Hevosen Nimi Omistaja
00.00.2021 o. Varsan Nimi i. Hevosen Nimi e. Hevosen Nimi Omistaja
00.00.2021 o. Varsan Nimi i. Hevosen Nimi e. Hevosen Nimi Omistaja
00.00.2021 o. Varsan Nimi i. Hevosen Nimi e. Hevosen Nimi Omistaja
Ulkoasun © VRL-05196 | Kuvan © van Uytert (edited)
virtuaalitalli / a sim-game stable