Meistä

Dynamicin tarina alkaa siitä, kun Alex Hedman loukkaantui auto-onnetomuudessa ja joutui lopettamaan onnettomuuden myötä aktiivisen kilpailemisen. Miehen rakkaus hevosiin ja innostus kouluratsastukseen ei siltikään päättynyt, joten mies päätti toteuttaa rakkauttaan lajiin eri tavalla. Mies päätyikin ostamaan Floridasta hulppeat tilat, jossa hän voisi kasvattaa kouluhevosia, kouluttaa nuoria hevosia ja valmentaa. Vaikka kouluradat sekä tavoitteellinen treenaus jäikin häneltä henkilökohtaisesti, on hän kovasti nauttinut siitä, että saa kumminkin jalostaa laadukkaita kouluratsuja kilpakentille sekä valmentaa muita kilparatsastajia.

Dynamic ei suinkaan ole Hedmanin perheelle ensimmäinen hevostila vaan hänen vanhemmillaan oli aikanaan talli, jossa Hedmanin sisarukset aloittivatkin kouluratsastajan uransa. Jossakin kohti lapset päätyivätkin maailmalle treenaamaan tavoitteellisemmin ja kilpailemaan kansainvälisesti kouluratsastuksessa. Alexin loukkaannuttua kokoontui perhe uudestaan kokoon Dynamicin ansiosta ja nyt perhe pyörittääkin kyseistä yritystä yhteisvoimin. Hänen sisaruksiensa Angelan ja Annan, sekä veljensä Andren lisäksi Alex hakee aktiivisesti uusia kouluratsastajia valmennuksiensa piiriin ja tarjoaa heille kaikki avaimet menestykseen hevosista lähtien. Dynamicin yritys onkin laaja ja se kattaa useamman Alexin tarkkaan valitsemat kouluratsastajat, jotka kilpailevat hänen hevosillaan ja valmentautuvat hänen vaativan silmänsä alla.

Tutustu meihin ja tiloihimme lisää alla olevasta kuvagalleriasta:


Henkilökunta

Alex Hedman

Alex on tallin pääjohtaja. Alex on 40-vuotias perheellinen mies, johon kuuluu kaksi lasta ja vaimo. Entinen kansainvälisesti tunnettu kouluratsastaja, kunnes lopetti aktiivisen kisaamisen loukkaantumisen myötä. Nykyisin tunnettu taitavana valmentajana ja laadukkaasta kasvatustyöstään. Alex voi olla rasittava ja liian pikkutarkka asioista, kun kyse on hevosista. Alex jakaakin mielipiteitään tietyissä ihmisissä, vaikka paremmin tutustuessa mies on lempeä ja mukava, vaikka omaakin pidättyväisen ja ujohkon luonteen. Mielipiteitä jakavasta persoonastaan huolimatta Alex on hyvin arvostettu valmentaja.

Andre Hedman

Andre on 35-vuotias yksinhuoltaja isä. Andre on Alexin ainoa veli ja miestä voisi kutsua veljensä vastakohdaksi. Andre on rento, huumorintajuinen ja avoin tyyppi, missä veljensä taas ujompi sekä pidättäytyväisempi. Andre on menestynyt ratsastaja, mutta jäänyt aina vähän veljensä varjoihin, joka on tuonutkin Alexin ja Andren välille nuorempana etenkin jännitteitä. Nykyisin veljekset ovat oppineet tulemaan hyvin toimeen. Andre on ehdottomasti Dynamicin paras bisnesmies ja auttaakin Alexia paljon hevosten myynnin suhteen ja kirjanpitoon liittyvissä asioissa. Tämän ohella mies myös kilpailee aktiivisesti.

Anna Hedman

Anna on 31-vuotias perheetön nainen ja eleleekin toistaiseksi rennosti ja oman väittämän mukaan onnellisesti sinkkuna. Anna on opiskellut paljon hevosten kasvatuksesta, sekä kierellyt aiemmin apuna useammassa hevossiittolassa.. Anna onkin tallin kasvatusosaaja ja vastaa kasvatuksesta Alexin kanssa. Ratsastajana Anna on taitava, muttei läheskään ylety siihen mihin muut perheenjäsenet. Teoreettinen osaaminen taas on senkin edestä vahvempi kuin kellään muilla perheenjäsenistä ja nainen onkin oikea kävelevä tietosanakirja, jolta löytyy yleensä vastaus kiperämpääkin kysymykseen.

Angela Stevanson

Angela on 36-vuotias perheellinen nainen, johon kuuluu 4 lasta ja puoliso. Angela muutti jo nuorena ulkomaille Ruotsiin kilpailemaan kouluratsastuksessa ja löysi sieltä nykyisen puolisonsa kouluratsastaja Otto Stevansonin, jonka kanssa perusti perheen. Dynamicin perustamisen myöt päätti perhe muuttaa takaisin Yhdysvaltoihin. Angela on erityisen taitava nuorten hevosten kanssa ja vastaakin pääsääntöisesti tallin nuorten hevosten kisaamisesta, sekä koulutuksesta Alexin kanssa. Angela on tunnettu tallilla lempeästä luonteestaan ja hän onkin tallin sydän, josta uhkuu lämpöä sekä energiaa kaikille.
Ulkoasun © VRL-05196 | Kuvien © Pixabay, studiodelaroque, Orrion Farms & van Uytert
virtuaalitalli / a sim-game stable