Suomenhevoskantakirja

virtuaalinen kantakirja

Osallistumisvaatimukset


Tuomarointi

Neljä tuomaria arvostelee osallistujat rakennekuvan perusteella. Jokainen tuomari antaa hevoselle pisteet väliltä 0-25 ja hevosen palkinto määräytyy yhteenlaskettujen pisteiden mukaan. Tuomarit eivät arvostele omia tai osaomistuksessa olevia hevosia, ne arvostelee aina toinen tuomari.

Kantakirjaan päästäkseen hevonen tarvitsee vähintään 60 pistettä. Mikäli yksi tai useampi tuomari antaa hevoselle 10 pistettä tai alle, se hylätään, vaikka lopulliseksi pistemääräksi tulisikin yli 60.

Kantakirjan tuomarit: alaera, aksu, dookie, Lissu T., narri ja Vibaja.

Pisterajat

I-palkinto: 80-100 pistettä
II-palkinto: 70-79 pistettä
III-palkinto: 60-69 pistettä

Muuta huomioitavaa

Kuvakarenssi poistettu 01.01.2017.
Palkintoja voi korottaa maaliskuu 2018 tilaisuuksista alkaen. Jo aikaisemmin kantakirjatun hevosen voi ilmoittaa korottamaan palkintoaan yhden kerran. Huomaathan, että uusin palkinto ja pistemäärä jäävät voimaan, vaikka se olisi huonompi, kuin aikaisempi tulos. Hylätyn tai palkinnotta jääneen hevosen voi edelleen ilmoittaa kantakirjattavaksi uudelleen. Kantakirjatun hevosen palkinto säilyy vaikka kuvat vaihtuisivat.
07/20 tilaisuudesta lähtien kantakirjatilaisuuksiin saa ilmoittaa myös piirretyn hevosen. Piirretyissä kuvissa arvostellaan ainoastaan hevosen rakennetta, ei väritystä tai piirrostekniikkaa.

Haluatko tuomariksi? Suomenhevoskantakirja etsii jatkuvana hakuna aktiivisia, pitkäaikaisia rakennetuomareita joilla on jo entuudestaan tarvittava tietotaito suomenhevosten rakenteista. Tuomarointitehtävät ovat arvokasta vapaaehtoistyötä ja useamman tuomarin voimin pystymme järjestämään tuomareille vapaakuukausia tuomaroinnista. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse suokkiktk@gmail.com

Hyödyllisiä linkkejä

Yhteystiedot

Ylläpito: dookie VRL-04373
Lissu VRL-12701
suokkiktk@gmail.com

© Suomenhevoskantakirja   |   Ulkoasu © Milja   |   Taustakuva © The Inspiration Gallery