' rel='stylesheet' type='text/css'>

Esittely

Koska Rowan Stallions on oriasema, pyrimme tarjoamaan laadukkaita oriita siitokseen kaikille tamman omistajille. Pyrimme pitämään orikantamme mahdollisimman monirotuisena, jotta jokaiselle tammalle ja tammanomistajille löytyisi jotakin.
Astutuksia on mahdollista saada luomuna tai keinona, mikä tammalle parhaiten sopii. Luomuastutukset vaativat tamman tuloa asemalle, jolloin ne jäävät asumaan asemalle sovituksi ajaksi. Tammoille on varattu oma, pienempi talli jossa ne voivat elää täysihoidossa täällä vietetyn ajan.
Oreilta on mahdollista saada astutuksia ympäri vuoden, ja oreilla jatketaan kilpailemista siitostoiminnan lomassa. Kaikille oreille pyritään saamaan 40 sijoitusta oman painotuslajinsa kisoista, ennenkuin ne tulevat virallisesti tarjolle jalostukseen. Kuitenkin kaikkia yli viisivuotiaita oreja voi kysyä siitokseen. Mikäli meiltä ei löydy tammallesi saman rotuista oria, voit esittää rotutoiveen vaikkapa sähköpostiin, sillä meillä on myös pienimuotoista tuontitoimintaa. Myös järkevät risteytykset ovat mahdollisia. Toivomme, että syntyvän varsan sivuilla tulisi olemaan jonkinlaista aktiviteettia, mutta siistejä sivuja kummempia vaatimuksia varsalle ei ole.

Astutuksen varauslomake

Kerro viestissäsi hieman varsan tulevaisuudesta: meneekö myyntiin vai jääkö sinulle, minkälaiseen käyttöön se tulisi (kilpailut/jalostus/muu), tulevaisuuden tavoitteista, tai jotain muuta minkä koet tarpeelliseksi kertoa.

Voit lähettää hakemuksen myös sähköpostitse osoitteeseen virtuaali@varjoton.net. Muistathan otsikoida viestisi asianmukaisesti, ja laittaa lomakkeessa pyydetyt tiedot viestiisi.

Nimi
Sähköposti
Tamman sivut
Orivalintasi
Viesti

Muistathan tarkistaa, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, sillä lähetämme vastauksen kyseiseen osoitteeseen!

Syntyneen varsan sivut tulee ilmoittaa kuukauden sisällä astutuksesta, jotta astutus virallistuu. Ilmoita varsan sivut sähköpostitse virtuaali@varjoton.net.

Astutuskalenteri

2019

Orin nimiTamman nimiOmistajaVarsan sivut
AshblaceFaberine Zonjiet Stud, VRL-0009o. Everholt All That Jazz
Cranleigh OliverMathilde BREbirdie, VRL-14733o. Olivares Rewa
Fenrir of SmithlochKurjen ValkyriaUppe, VRL-11253o. Kurjen Vánagandr
Lord SpitfireEnchanteJuulia, VRL-12454t. Everholt Envy and Other Sins
Llygedyn DerwenCadogan RhychdirSorel (VRL-00884)t. Cadogan Rhaeadr Déwyn
Llygedyn DerwenVB EldfågelHumutin VRL-14618t. Liljelunds Nattfågel
Llygedyn DerwenCherrypond Cherry BlossomHumutin VRL-14618t. Riimilän Dughall
Matlock LACKW SiánTuulia T. VRL-00084t. Ceiriosen Gwendelyn
PygmaleonSoleil TropicaKastanjeholm, VRL-08179t. Everholt Polar Nights