Winterhold

Tervetuloa Itävaltaan! Winterhold sijaitsee upeissa vuoristo maisemissa maaseudulla ja meiltä lähimpään kaupunkiin on noin 40km. Winterholdissa meille on tärkeintä asiakkaiden tyytyväisyys ja siksi pyrimmekin tarjoamaan vain laadukkaita oreja jalostukseen. Winterholdin arkeen kuuluu orien treenaminen, kisaus, tarjoaminen jalostukseen ja välillä myös kilpailuiden pitäminen. Meillä arki on kiireistä, mutta pyrimme pitämään sen kumminkin mahdollisiman rentona. Jokaiselle orillamme on tulevaisuuden tavoitteet korkealla: kantakirjaus, laatuarvostelut ja mahdolliset näyttelyiden arvonimet. Winterholdissa on moderni talli, jossa on oreille käytössä 18 karsinaa, sekä vieraileville tammoille on oma rauhallisempi siipi kahdella karsinapaikalla. Tiluksiltamme löytyy myös valoisa ja lämmitetty maneesi, sekä hyvä hiekkapohjainen kenttä. Jokaiselle orille on tarvittaessa käytössä myös omat pienemmät tarhat, mutta porukassa tarhaaminen onnistuu myös jos sopivia tarhaus kumppaneita löydetään. Tarhoisamme on hyvä vahva pohja, sekä turvallisuus on huomioitu. Sijaintimme on hyvä myös maastoilun kannalta ja reittejä on moneen lähtöön: vuoristoisempaa ja tasaisempaa. Meiltä löytyy myös kattava maastoesterata lähistöltä. Koska meillä ei puheella myydä orejamme tammoillenne niin ole hyvä ja mene tutustumaan heihin! Voit vakuuttua laadusta ja toivomme, että löydät juuri sen sopivan orin tammallesi.


sarqquu (VRL-04374)
sarqquuu@gmail.com


Kuukauden orit

Infante

ktk-kelpoinen
PRE, 169cm, evm

Tallin uljas musta. Se hurmaa luonteeltansa ja ulkonäöltänsä. Ori on kilpaillut kouluratsastuksessa Intermediate I tasolla menestyneesti.

Orin sivuille

Superior Sinner Solo

ktk-kelpoinen
FWB, 170cm, 2-polvinen

Supra ei ole helppo ori, mutta silti sillä on antaa varsoilleen hyvää potentiaalia esteradoille. Tässä hyvä ori hieman tasapainoisimmille tammoille.

Orin sivuille