Winterhold

Tervetuloa Itävaltaan! Winterhold sijaitsee upeissa vuoristo maisemissa maaseudulla ja meiltä lähimpään kaupunkiin on noin 40km. Winterholdissa meille on tärkeintä asiakkaiden tyytyväisyys ja siksi pyrimmekin tarjoamaan vain laadukkaita oreja jalostukseen. Winterholdin arkeen kuuluu orien treenaminen, kisaus, tarjoaminen jalostukseen ja välillä myös kilpailuiden pitäminen. Meillä arki on kiireistä, mutta pyrimme pitämään sen kumminkin mahdollisiman rentona. Jokaiselle orillamme on tulevaisuuden tavoitteet korkealla: kantakirjaus, laatuarvostelut ja mahdolliset näyttelyiden arvonimet. Winterholdissa on moderni talli, jossa on oreille käytössä 20 karsinaa, sekä vieraileville tammoille on oma rauhallisempi siipi kahdella karsinapaikalla. Tiluksiltamme löytyy myös valoisa ja lämmitetty maneesi, sekä hyvä hiekkapohjainen kenttä. Jokaiselle orille on tarvittaessa käytössä myös omat pienemmät tarhat, mutta porukassa tarhaaminen onnistuu myös jos sopivia tarhaus kumppaneita löydetään. Tarhoisamme on hyvä vahva pohja, sekä turvallisuus on huomioitu. Sijaintimme on hyvä myös maastoilun kannalta ja reittejä on moneen lähtöön: vuoristoisempaa ja tasaisempaa. Meiltä löytyy myös kattava maastoesterata lähistöltä. Koska meillä ei puheella myydä orejamme tammoillenne niin ole hyvä ja mene tutustumaan heihin! Voit vakuuttua laadusta ja toivomme, että löydät juuri sen sopivan orin tammallesi.


sarqquu (VRL-04374)
sarqquuu@gmail.com


Kuukauden orit

Come On Charlie RR

VIR MVA Ch, KTK-II
FWB, 171cm, 3-polvinen

Upean palkitun suvun omaava puoliverinen vähän harvinaisemmasta suvusta. Ori on osoittanut monipuolisuutensa kilparadoillakin ja menestystä on niin este, koulu kuin kenttäkisoistakin. Charlie on ratsuna oikea unelma ja orin meno on aina upeaa katsottavaa.

Orin sivuille

Pickle Rick

KTK-II, Ch-DR, N-RD, N-IH
SHE, 101cm, evm

Pienen koon korvaa aimo annos persoonallisuutta. Tästä oikein mukava isukki Rick & Morty- faneille. Ei oria pelkällä persoonallisuudella myydä ja söpöllä ulkonäöllään, joten voin myös sanoa että on se tahkonnut menestystä koulussa ja valjakkoajossakin.

Orin sivuille