Delmenhorst

Tervetuloa!

Remontti käynissä!

Delmenhorst on suurtalli, josta tällä hetkellä löytyy yli 70 eri rodun edustajaa. Meiltä löytyy useampia toimipisteitä ympäri maailman, joihin voit tutustua tarkemmin esittely- sivullamme. Useampi toimipiste takaa sen, että meillä on erinomaiset puitteet kasvattaa, välittää sekä vastaanottaa hevosia ympäri maailmaa.

Tavoitteenamme on tukea eri rotujen kasvatusta, sekä luoda uusia sukulinjoja ja tuoda esiin myös harvinaisempien rotujen edustajia. Harvinaisempien hevosen tulevaisuuden turvaaminen, mutta myös tunnetuimpien rotujen kasvatuksen tukeminen, sekä erityisesti myös niissä esiintyvien harvinaisempien ja vanhempien sukulinjojen säilyvyys on meille tärkeä asia, jonka eteen kannamme kortemme kokoon.

Delmenhorst tekee jatkuvasti aktiivista kaupankäyntiä erilaisten välittäjien, kasvattajien sekä yksityishenkilöiden kanssa. Meiltä voit löytää itsellesi nopean westernratsun, kiiltävän kouluhevosen, näyttävän askellajiratsun tai vaikkapa varman tätikuljettimen rennoille maastoretkille. Tärkeää olisikin, että hevoskantamme olisi laaja ja kehittää kokoajan kasvatustoimintaamme siihen suuntaan, että kaikkea olisi kaikille. Jokaisella hevosellamme on yksilölliset tavoitteensa, mutta jokaisella on yksi sama yhteinen: lisääntyminen. Meille on tärkeää saada jokaiselle hevosellemme vähintään yksi jälkeläinen ennen vehreimpiä laitumia. Yleensä hevosemme kilpailevat kumminkin hiljalleen joko porrastetuissa tai normaaleissa kilpailuissa siitoskäytön lisäksi.

Myytävät kasvattimme voit löytää täältä. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse tai Keskusta- foorumilla, jos jokin kasvatti kiinnostaa. Jos sinulla on ylimääräisiä hevosia tai innostuksesi on loppunut harrastukseen meille voi tarjota myös aina myytäviä hevosia, joille tarjoamme varmasti ilomielin kodin, jos se sopii jalostus ohjelmaamme.

Ystävällisin terveisin Delmenhorstin pääjohtaja,
Nicola Horst (sarqquu VRL-04374)

Delmenhorst on virtuaalitalli - Delmenhorst is a sim-game stable    |    © Delmenhorst 2020
Layout © VRL-02116    |    Ulkoasun kuvat © Mann Horse Photography, Photography Špendla, Double E Ranch, studiodelaroque, Taru Alatalo, Marcel Breebaart, Orrion Farm ja Pixabay