Myytävät hevoset

Täältä voit löytää Lallybrochin myytävät kasvatit ja tuontihevoset. Tuontivälitys on uusimpia uudistuksiamme ja se on vielä täysin lapsen kengissä. Tällä hetkellä Lallybroch tekee yhteistyötä muutamien kasvattajien kanssa Euroopan sisällä, mutta tarkoitus olisi jossakin vaiheessa laajentaa tuontivälitys toimintaa myös muualle maailmalle. Lallybroch ottaa myyntiin vain laadukkaita ja terveitä hevosia. Myytävistä hevosista huolehditaan kuin omista ja osilla hevosista myös kisataan myynnin aikana.

Kasvateilla on nimiehdotukset valmiina. Voit pyytää tarvittaessa lisää nimiehdotuksia jos mikään nimistä ei ole mieluinen tai keksiä nimen itse. Voit lukea tarkemmin kasvattiemme myyntiehdoistamme täältä. Voit jättää ostotarjouksen kasvateista keskustan chattiin tai sähköpostiin.

Tuontihevosten perustietoja voi tarvittaessa muuttaa (väri, säkäkorkeus, ikä) mieleisekseen. Tuojaksi sivuille on merkattava Lallybroch linkitettynä. Tuontien kuvat eivät tule mukaan, jos erikseen ei ole mainittu niiden olevan vapaasti kopioitavia. Tuonnin sivut tulee ilmoittaa keskustan chattiin tai sähköpostiin 2 viikon kuluessa ostopäivästä. Kaupat perutaan automaattisesti, jos erikseen ei ole sovittu sivujen tekoon lisäaikaa (ostaja huolehtii lisäajan anomisesta).

- Myytävät varsat

o. LB Paralyzed
t. LB Phenomena

s. 27.01.2020 westfalen
estepainoitus
Etsii kisaavaa kotia

i. Painted In Black KTK-II
e. Shadowmere KTK-II

sukua 1 polvi
ktk-kelpoinen

o. Nero de Torre
t. Iolani de Torre

s. 01.05.2020 ibw 50%
koulupainoitus
Soveltuu hyvin myös harrastekotiin

i. Necromancer KTK-III
e. Iluminada

sukua 1 polvi

o. LB Devilman
t. LB Crybaby

s. 02.06.2020 bwp
estepainoitus
Etsii kisaavaa kotia

i. Devil May Cry KTK-II
e. Bridal Tears KTK-III

sukua 1 polvi
ktk-kelpoinen

- Myytävät nuoret/aikuiset

LB Ghostlightning

holstein, ori
ruunikonkimo, 167cm
22.09.2019, 4-vuotias
estepainoitus, 150cm
kasvattaja Lallybroch, Iso-Britannia

Ghost on haalinut jo mittavasti menestystä esteillä ja osoittanut kykynsä estehevosena. Tässä jollekkin mahtava nuorukainen käyttöön ja vaikkapa myös näyttöön.

i. Lightning AK-47 ii. Headshot 48
ie. Lightbringer
e. Shadowmere KTK-II ei. Shadowstepper
ee. Wexlers Stella

Tutustu hevoseen tarkemmin täällä

- Myydyt hevoset

dwb-o. Mjöllnir - om. alaera (VRL-13283)
hann-o. Casteano, om. meea (VRL-09844)

hann-o. Hevosen nimi, om. omistajan nimi

© Lallybroch 2019       |       virtuaalitalli / a sim game stable       |       kuvat Ida (CC BY-NC 2.0) & Max Pixel (CC0 1.0)

VRL-00816