Lallybroch's Crom Cruach

KTK-I


© Taru Alatalo
Nimi Lallybroch's Crom Cruach "Ryan" Kasvattaja Lallybroch
Rotu, sukupuoli connemara, ori Omistaja Lallybroch (VRL-04374)
Syntynyt, ikä 02.04.2020, 3-vuotias Väri, säkäkorkeus ruunivoikko, 143cm
Painoitus Esteratsastus Koulutustaso re. 110cm
Rekisterinumero VH20-035-0042 Tittelit KTK-I

Ryania voisi kuvata hieman vakavaksi kaveriksi ja jos se olisi ihminen olisi se kunnon uraputken luoja, jonka elämä olisi töihin-nukkumaan-repeat tyylistä. Ratsuna ori on loistava ja siitä ei löydy edes mitään pahaa sanottavaa. Toki jokaisella on mielipiteensä ja joku toinen voisi sanoa oria tylsäksi tai liian energiseksi.

- Sukuselvitys

i. Derreworth Donn Cuailnge
KTK-I
ii. Derreworth O’Donoghue
conn, rnvkkkm 148cmevm
iii. Effinmoor O’Mahogan
conn, rnkm 147cmevm
iie. Derreworth Calira
conn, rnvkkkm 146cmevm
ie. Na Fianna
conn, rnkm 142cmevm
iei. Belraney Nevin
conn, rnvkkm 144cmevm
iee. Daoine Sìth
conn, trn 140cmevm
e. Saint Kathleen
KTK-I
ei. Babylons Cillian
conn, rnvkk 145cmevm
eii. Dìomhaireachd
conn, vkk 144cmevm
eie. Eòin Nèamh
conn, rnkm 142cmevm
ee. Saint Katniss
conn, cre 142cmevm
eei. Dowens Gun Nàire
conn, vkk 141cmevm
eee. Saint Kaliree
conn, rnvkk 139cmevm

- Jälkeläiset

Varsa Syntynyt Emä Omistaja
o. Kasvatin nimi 00.00.2019 e. Emän nimi Omistaja
o. Kasvatin nimi 00.00.2019 e. Emän nimi Omistaja

- Kilpailukalenteri

ERJ 0 sijaa
00.00.2019 Järjestyspaikka, luokka 0/00
ERJ 0 sijaa
00.00.2019 Järjestyspaikka, luokka 0/00
NÄYTTELYT
00.00.2019 Järjestyspaikka, luokka, tuom. tuomari, tulos

- Päiväkirja

21. toukokuuta 2020: Ajatuksia eilisestä kantakirjaustilaisuudesta
Keskiviikkomme kului kantakirjaustilaisuudessa, jossa Ryanin lisäksi oli Chris ja Ivy. Keskiviikko aamumme olikin hyvin hektinen ja saimme juosta tallia ympäri kerätessämme kaikkia tarvitsemaamme mukaan ja valmistellessamme hevoset nätiksi. Sen siitä saa, kun ei osaa pakata ja varautua tarpeeksi ajoissa asioihin. Aamu meni kumminkin mukavasti ja hevoset kyytiin saatuamme saimme henkäistä helpotuksesta, koska ajomatkaa olisi kumminkin paikanpäälle parisen tuntia.

Paikan päälle tultuamme oli sinne saapunut jo reippaasti varmaan lähemmäs kuutisenkymmentä muutakin ponia ja tilanne oli melko koominenkin välillä. Minulle nämä henkilökohtaisesti olivat aina kuormittavia päiviä, koska pitää jaksaa keskustella ihmisten kanssa ja jaksaa olla melussa pitkän aikaa. Yllätyksemme Chris, Ryan ja Ivy eivät niinkään ottaneet kierroksia väen paljoudesta. Ehkä minun pitäisi ottaa esimerkkiä tästä hienosta nuoresta kolmikosta.

Ensimmäisenä vuorossa oli Ryanin vuoro mikä meni erinomaisesti ja ori esitti itsensä hienosti kaikissa askellajeissa, sekä malttoi hyvin seistä myös aloillaan tuomarin arvostellessa sen rakenteen. En voinut, kun pakahtua ylpeydestä astellessamme pois arvioinnista Ryanin kanssa. Orikin näytti tyytyväiseltä itseensä ilmiselvästi.

Palkintojen jaossa sai ori 80p mikä riitti juuri ja juuri KTK-I palkintoon. Olimme tätä odottaneetkin, että Ryanista on pakko tulla hieno poni, koska sen vanhemmatkin ovat kummatkin KTK-I palkittuja sekä kilpailuissa menestyneitä, mutta emme uskaltaneet toivoa silti liikoja. Päivä ei olisi voinut paremmin päättyä minun mielestäni. Kotimatkalla olikin väsynyt, mutta hyvin onnellinen fiilis koko porukalla.

© Lallybroch 2019       |       virtuaalihevonen / a sim game horse       |       kuvat Ida (CC BY-NC 2.0) & Max Pixel (CC0 1.0)

VRL-00816