Tuohipoeka
Perustiedot Koulutustaso
suomenpienhevonen, oriyleispainotus
146cm, tummanrautiasko. he B, re. 110cm, me. 100cm, helppo
s. 20.05.2016 FI, 10v (ikääntyy satunnaisesti)kilpailee esteitä, koulua ja kenttää
VH16-018-1609
Omistajatiedot Kilpailumenestys & saavutukset
om. dookie VRL-04373, TurmeltajaERJ 41, KERJ 48, KRJ 43 sijoitusta, VSR 5 sijoitusta
kasv. Liisa Tuomela evm, tuoja Ninni H.KTK-III

© tallin omaisuutta - lisää kuvia alempana

Luonnekuvaus

Laitumelta kuuluu epätoivoisia huudahduksia ja kipakoita komennuksia. Komea tummanrautias ori ravaa rinta rottingilla tarhaansa ympäri, hoitajan yrittäessä maanitella sitä pysähtymään. Olet törmännyt Tuohipoekaan, joka pienen leikkisession jälkeen antautuu hoitajan kiinni otettavaksi, ja mutustaa anteeksipyytävästi tämän kättä. Ärtymys unohtuu samantein, sillä orin räpsyripset ja hamppuharja saavat sen näyttämään kuin pieneltä koiranpennulta.

Talliin päästyään Tuutti ottaa ensitöikseen karsinan omakseen. Se pyörii hetken ympäri, tutkii ruoka- ja vesikipon läpi, ja asettuu sitten mukavaan noja-asentoon karsinan seinää vasten. Muutaman syvän huokauksen jälkeen ori rentoutuu, eikä ole huomaavinaankaan harjojen ja varusteiden kanssa saapuvaa hoitajaa. Korvista voi kuitenkin päätellä, että Tuutti on hereillä. Ne pyörivät kuin väkkärät hoitajan häärätessä orin ympärillä. Harjaus sekä hännän ja harjan setviminen sujuu orin kanssa ongelmitta, mutta kaviokoukun suloisen äänen kuullessaan sen silmät rävähtävät auki ja jalat nauliutuvat lattiaan. Pidemmän suostuttelun ja jalkojen hieromissession jälkeen Tuutti on kuitenkin valmis nostamaan kavionsa ylös. Varustelua varten ori siirretään yleensä käytävälle tai sidotaan vähintään kiinni karsinassa. Levättyään harjauksen ajan ori on nimittäin jälleen täynnä virtaa, eikä se malta pysyä housuissaan varusteet nähdessään. Satula on hyvä laittaa ensin ja suitset vasta viimeisenä, sillä saadessaan ne päähänsä, ori alkaa jo suunnistamaan pihalle tallista - oli ratsastaja valmis tai ei.

Kentälle kävellään reipasta vauhtia. Maisemia ei juuri ehditä katsoa, eikä Tuutti malttaisi millään odottaa, että ratsastaja pääsee kiipeämään sen selkään. Jo ponnistusvaiheessa ori saattaa aloittaa alkukäynnit ja jalustimet on yleensä säädettävä vauhdissa. Orin vauhdikkuudesta on toki hyötynsä - se on nopea jaloistaan sekä koulu- että estekentillä, maastosta puhumattakaan. Pienen kokonsa vuoksi se myös taipuu hyvin mutkissa, oli kyseessä sitten kahdeksikko tai esteiden välinen kulma. Vaikka Tuutti onkin varmajalkainen hyppääjä, puolipidätteet ovat silti paikallaan esteitä hypätessä. Ilman niitä ori saattaa innostuksissaan kaahata esteitä päin ties missä kulmissa, ja napata siinä rytäkässä muutaman puomin mukaansa. Maastossa sen kaasujalasta on toki hyötyä, sillä se ei ehdi eteenpäin kiitäessään pelätä kummallisempiakaa esteitä. Sileällä ratsastettaessa Tuutti on selvästi rauhallisempi. Koulua ratsastettaessa sen eteenpäinpyrkivyys näkyy liidokkuutena, ja se on saanut kiitosta erityisesti lisätyistä askellajeista.

Kisapäivät ovat Tuutin mieleen, sillä kaikki sen saama ylimääräinen huomio on plussaa. Pehmeät matkasuojat ja -loimet saavat sen olon mukavaksi ja ori tietää pääsevänsä pian tositoimiin. Traileriin Tuutti kävelee yleensä yhtä reippaasti, kun kentälle mentäessä. Silloin tällöin se päättää heittää homman leikiksi ja viedä hoitajaa hetken narun päässä ympäri pihaa. Kisapaikalle päästyään ori on keskittynyt, mutta sen silmissä palaa into. Muut hevoset ja ihmiset vilisevät sen silmissä, saaden orin steppaamaan paikallaan. Välillä pieni rauhoittuminen on paikallaan ja ennen varsinaisia lämmittelyjä, orin kanssa otetaan pidempi kävelylenkki kisa-alueen ulkopuolella. Itse suorituksen ajan Tuutti on terävänä, eikä se näe silloin ympärillään olevaa hälinää. Se keskittyy vain ratsastajaansa ja sen hetkiseen suoritukseen.

© reibili

Meriitit ja saavutukset

Suomenhevosten kantakirjaustilaisuus 20.11.2017
(P) 17 + 17 + 16 + 17 = 67p KTK-III

© tallin omaisuutta

Sukutaulu

i. Termooni evm
sph, 148cm, klrt
ii. Okaan Tulokas evm
sph, 147cm, trt
iii. Tosi-Huijari evm
sph, 158cm, tprt
iiii. tuntematon evm
iiie. tuntematon evm
iie. Ossiina evm
sph, 144cm, vrt
iiei. tuntematon evm
iiee. tuntematon evm
ie. V.P. Malviina evm
sph, 144cm, vprt
iei. Jantteri evm
sph, 142cm, hprn
ieii. tuntematon evm
ieie. tuntematon evm
iee. V.P. Majsa evm
sph, 146cm, vrt
ieei. tuntematon evm
ieee. tuntematon evm
e. Kaarnasävel evm
sph, 143cm, trn
ei. Sysisärmä evm
sph, 145cm, m
eii. Jehnan Riskitekijä evm
sph, 146cm, trn
eiii. tuntematon evm
eiie. tuntematon evm
eie. Syksyn Sävel evm
sph, 143cm, rt
eiei. tuntematon evm
eiee. tuntematon evm
ee. Metsänkummakaiku evm
sph, 140cm, rtkm
eei. Herra Huu evm
sph, 144cm, rtkm
eeii. tuntematon evm
eeie. tuntematon evm
eee. Kelokaiku evm
sph, 138cm, prt
eeei. tuntematon evm
eeee. tuntematon evm

i. Termooni on 148cm korkea kulorautias pienhevosori, joka on luonteeltaan eloisa ja kepposteleva, mutta pohjimmiltaan kovin kiltti. Kotitallillaan kovana häslärinä ja pelleilijänä tunnettu ori on mukava, vaikka hieman huonon keskittymiskyvyn omaava ratsu, joka on kilpaillut menestyksekkäästi kenttäratsastuksessa CIC1-tasolla. Punarautias on rohkea ja reipas hyppääjä, joka on parhaimmillaan juurikin este- ja maasto-osuuksilla - kouluakin Termooni toki taitaa helppo A -tasolle, mutta vaatii osaavaa ja pitkähermoista kuskia toimiakseen kunnolla. Termooni kantakirjattiin III-palkinnolla 8-vuotiaana, ja rakennearvostelussa mainittiin muun muassa hyvät tyypit ja kevyt, lyhyehkö kaula, sopusuhtainen runko ja jyrkähkö lautanen. Ori ei ollut rakenteeltaan mitään huippuluokkaa, ja jalka-asennoissakin oli sanomista: lyhyehköt, vennot vuohiset, supistuneet etusääret ja käyrähköt kintereet. Käyttöön nämä seikat eivät kuitenkaan koskaan vaikuttaneet, vaan Termoonin kisaura päättyi vasta orin ollessa 18-vuotias. Ori oli kantakirjauksensa jälkeen satunnaisesti tarjolla tammoille, ja tällä hetkellä sille on kertynyt jälkeläisiä 13. Varsat ovat kaikki osoittautuneet erittäin hyviksi ja rohkeiksi hyppääjiksi, sekä luonteeltaan kilteiksi mutta isänsä tapaan jossain määrin pilkettä silmäkulmissa omaaviksi. Tällä hetkellä Termooni viettää harrastehevosen elämää suurehkolla yksityistallilla.

ii. Okaan Tulokas oli kuumahko ja erittäin korkean työmoraalin omaava, 147cm korkea suomenhevonen. Tummanrautias, suurella pienellä tähdellä ja kuonopilkulla varustettu ori toimi kuusivuotiaaksi asti ravurina, josta lopulta luovuttiin Tulokkaan laukkaherkkyyden ja hitaiden ravivauhtien vuoksi. Lyhyen raviuransa jälkeen ori koulutettiin ratsupuolelle, ja se osoittautuikin erittäin hyväksi esteratsuksi - hyppytekniikka oli hyvä, ja laukkakaan ei ollut lainkaan hassumpi estehevoselle. Uuden omistajan myötä Tulokas pääsikin kilpailemaan metrin luokissa melko aktiivisesti, kunnes jännevamma katkaisi orin lupaavan esteratsun uran. Loukkaantumisensa jälkeen Tulokas jäi harrastehevoseksi omistajansa kotitallille, jossa sitä käytettiin myös muutaman tamman varsottamiseen. Kantakirjaan Tulokas ei koskaan päässyt, mutta se oli rakenteeltaan hyvin keskivertohevonen - hyvä orileima, lyhyehkö mutta hyvän muotoinen kaula, sopusuhtainen tiivis runko ja laskeva lautanen, ja jalka-asennoissa pientä sanomista ventojen vuohisten osalta. Ori sai kolme varsaa, joista kaksi oria myytiin ja ainoa tamma jäi kasvattajalleen. Varsat osoittautuivat hyvälaukkaisiksi ja rohkeiksi hyppääjiksi, mutta ne eivät perineet isältään juuri muita merkittäviä ominaisuuksia. Okaan Tulokas kuoli sydämenpysähdykseen kotilaitumellaan 27-vuotiaana.

ie. V.P. Malviina oli 144cm korkea vaaleanpunarautias pienhevostamma, joka oli osaava mutta herkästi kuumuva ratsu. Tamma myytiin kuusivuotiaana nuorelle tytölle esteratsuksi, vaikka kisa-alue vaihtuikin hiljalleen myös kenttäratsastukseen. 10-vuotiaana Malviina myytiin tytön siirtyessä isompien puoliveristen pariin, ja pienhevonen pääsi pienelle suomenhevoskasvattajalle. Uuden omistajan luona Malviina siirtyi pääasiassa siitoskäyttöön, mutta sillä myös harrastettiin aktiivisesti niin esteillä kuin koulussakin, vaikkei se kilpailuihin asti enää päässytkään. Kaunis tamma kantakirjattiin II-palkinnolla 12-vuotiaana, ja se sai paljon kehuja erittäin hyvästä rakenteestaan ja kauniista värityksestään. Malviinan luonteessa oli toki hieman parantamista, sillä se oli melko temperamenttinen ja hyvin tammamainen käsiteltävä, vaikkei toki mikään mahdoton otus kuitenkaan. Malviina oli hyvä emätamma, ja se saikin kaiken kaikkiaan kuusi varsaa, jotka perivät emältään vaihtelevasti piirteitä - kolme tammavarsaa olivat luonteeltaan hyvin pitkälti samanlaisia kuin emänsä, osa peri myös hyvän rakenteen, osa ei, ja orivarsat eivät näyttäneet perineen juuri mitään. Malviina lopetettiin pitkän ja vaikean kaviokuumeen seurauksena 23-vuotiaana.

e. Kaarnasävel on kaunis, 143cm korkea tummanruunikko tamma. Pienhevosen mielestä kaikki on kivaa ja kaikki käy, kunhan siihen liittyy vauhtia ja mielellään myös hyppäämistä. Kaarnasävel on koko ikänsä ollut erittäin kiltti ja helppo käsiteltävä, ja se onkin ollut kotitallillaan, pienehköllä ratsastuskoululla, suosittu aloittelijoiden keskuudessa. Vaikka kauniin tummanpunaisen päätoiminen työ onkin tuntiratsun elämä, kilpailee se silti melko aktiivisesti niin esteillä, koulussa kuin kentässäkin hyvällä menestyksellä. Liikkeiltään Kaarnasävel ei ole kummoinen, mutta sen järkkymätön ja innokas luonne on omiaan kenttähevoseksi. Rakenteeltaan se on hieman ponimainen, mutta tammalla ei ole mitään käyrähköjä kintereitä ja pystyä lapaa suurempia virheitä tai puutteita. Tällä hetkellä 14-vuotiaalla Kaarnasävelellä on vain yksi kaksi jälkeläistä, jotka ovat perineet emältään ainakin vauhdikasta luonnetta.

ei. Sysisärmä oli pienhevoseksi yllättävän näyttävälikkeinen, 145cm korkea pienhevosori, jolla kilpailtiin vaihtelevalla menestyksellä kouluratsastuksessa vaativa B -tasolla asti. Ori oli melko kuuma ja energinen tapaus, mutta kun sen energian sai kanavoitua oikein, saatiin sen kanssa todella hyviä tuloksia. Esteillä Sysisärmä ei koskaan kilpaillut, mutta siitäkin hommasta komea musta kyllä piti, vaikkei tekniikka ollutkaan ihan hallussa. Sopusuhtainen ja erinomaiset tyypit ja pitkän, kaarevan kaulan omaava ryhdikäs ori kantakirjattiin ratsusuunnalle II-palkinnolla, jonka jälkeen se olikin useamman kesän tarjolla jalostukseen. Ori ehti saada 15 jälkeläistä, jotka perivät isältään jossain määrin hyviä rakenteellisia ominaisuuksia ja ryhdikästä olemusta. Sysisärmä kuoli 16-vuotiaana vakavan liikenneonnettomuuden ja siitä johtuneen trailerin kaatumisen seurauksena.

ee. Metsänkummakaiku on 140cm korkea, papurikkotäpläinen kimo, joka on toiminut lähes koko elämänsä siitoshevosena. Jälkeläisiä tammalle onkin kertynyt kahdeksan, mutta se on toiminut myös harrasteratsuna ja nuorempana se on myös kilpaillut seuratasolla helppo B -koululuokissa ja 60cm -esteluokissa. Metsänkummakaiku ei ole kovin näyttävä tai osaava ratsu, mutta sitäkin yritteliäämpi ja miellyttämisenhaluisempi. Rakenteeltaan kolmannelle palkinnolle kantakirjattu tamma on melko keskiverto; sillä on hyvät tyypit ja kaunis pää, mutta lyhyehkö sekä paksu kaula, pitkä runko ja painunut selkä, pyöreä, lyhyehkö lautanen ja kaikissa jaloissa vennot vuohiset ja takana käyrät kintereet. Erinomainen luonne olikin värin lisäksi pääsyy Metsänkummakaiun siitoskäytölle, ja se onkin periyttänyt kaunista väritystään ja hyvää luonnettaan varsoilleen vahvasti. Tällä hetkellä 26-vuotias Metsänkummakaiku viettää leppoisia eläkepäiviä kotitallillaan.

© VRL-10352, muokannut dookie

Jälkeläiset

s. 05.11.2016 t. Kekrikepponen, e. Mananlieska
s. 28.06.2017 t. Turmeltajan Lumoava, e. Lumoloihtu
s. 17.08.2017 o. Turmeltajan Tuohivintiö, e. Nanetta

Kilpailukalenteri

Kalenteriin merkitty vain sijoitukset!

17.10.2017 - NJ - Kurjenpesä - suomenpienhevosorit, päätuom. Lissu T. - irtoSERT

ERJ
01.05.2017 - ERJ - Tuiskula - 110cm - 3/40 03.05.2017 - ERJ - Tuiskula - 110cm - 4/40
04.05.2017 - ERJ - Tuiskula - 110cm - 2/40 02.05.2017 - ERJ - Kaunovaara - 110cm - 4/40
02.05.2017 - ERJ - Kaunovaara - 110cm - 1/40 06.05.2017 - ERJ - Kaunovaara - 110cm - 6/40
08.05.2017 - ERJ - Gateaway - 110cm - 2/40 09.05.2017 - ERJ - Gateaway - 110cm - 3/40
01.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30 02.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30
03.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 4/30 06.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 5/30
08.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 5/30 11.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 5/30
12.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 3/30 14.08.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
21.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 2/30 22.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 2/30
29.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 1/30 30.09.2017 - ERJ - Zurück - 110cm - 1/30
04.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30 04.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
14.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30 15.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
20.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30 02.09.2017 - ERJ - Vuorna - 110cm - 4/30
02.09.2017 - ERJ - Vuorna - 110cm - 1/30 07.09.2017 - ERJ - Vuorna - 110cm - 3/30
10.09.2017 - ERJ - Vuorna - 110cm - 4/30 14.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
15.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 4/30 16.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
18.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 5/30 19.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 4/30
20.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 3/30 21.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 1/30
24.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30 27.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30
28.09.2017 - ERJ - Turmeltaja - 110cm - 2/30 06.09.2017 - ERJ - Kisakeskus Chermia - 110cm - 2/30
10.09.2017 - ERJ - Kisakeskus Chermia - 110cm - 2/30
KERJ
02.04.2017 - KERJ - Kultahuisku - helppo - 2/30 10.04.2017 - KERJ - Kultahuisku - helppo - 2/30
19.04.2017 - KERJ - Kultahuisku - helppo - 2/30 04.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 3/30
05.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 3/30 06.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 3/30
09.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 2/30 10.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 5/30
17.04.2017 - KERJ - Vähäpelto - helppo - 1/30 07.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 1/30
08.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 2/30 10.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 3/30
14.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 4/30 15.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 3/30
17.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 3/30 29.04.2017 - KERJ - Wolf Sporthorses - helppo - 1/30
08.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 1/30 10.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 3/30
13.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 2/30 18.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 3/30
01.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 2/30 18.04.2017 - KERJ - Kievarinkuja - helppo - 4/30
06.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 1/30 20.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 4/30
11.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 1/30 15.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 2/30
16.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 3/30 17.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 4/30
23.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 3/30 24.04.2017 - KERJ - Hukkapuro - helppo - 1/30
20.04.2017 - KERJ - Hengenvaara - helppo - 4/30 22.04.2017 - KERJ - Hengenvaara - helppo - 5/30
26.04.2017 - KERJ - Hengenvaara - helppo - 4/30 27.04.2017 - KERJ - Hengenvaara - helppo - 5/30
16.04.2017 - KERJ - Iowa - helppo - 2/30 17.04.2017 - KERJ - Iowa - helppo - 1/30
19.04.2017 - KERJ - Iowa - helppo - 2/30 21.04.2017 - KERJ - Iowa - helppo - 2/30
25.04.2017 - KERJ - Iowa - helppo - 5/30 01.04.2017 - KERJ - Kärmeniemi - helppo - 3/40
06.04.2017 - KERJ - Kärmeniemi - helppo - 1/40 07.04.2017 - KERJ - Kärmeniemi - helppo - 5/40
10.04.2017 - KERJ - Kärmeniemi - helppo - 2/40 20.04.2017 - KERJ - Kisakeskus Lapland - helppo - 5/30
22.04.2017 - KERJ - Kisakeskus Lapland - helppo - 1/30 11.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 5/30
20.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 1/30 29.04.2017 - KERJ - Turmeltaja - helppo - 3/30
KRJ
02.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 5/40 02.08.2016 - KRJ - Turha - helppo B - 6/40
05.08.2016 - KRJ - Turha - helppo B - 6/40 06.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 6/40
09.08.2016 - KRJ - Turha - helppo B - 4/40 10.08.2016 - KRJ - Turha - helppo B - 6/40
10.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 2/40 11.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 2/40
15.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 4/40 17.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 2/40
20.08.2016 - KRJ - Március - helppo B - 2/40 12.09.2016 - KRJ - Tuiskula - helppo C - 3/40
18.09.2016 - KRJ - Tuiskula - helppo C - 4/40 20.09.2016 - KRJ - Tuiskula - helppo B - 2/40
30.09.2016 - KRJ-CUP - Oldfinion Dressage - helppo C - 8/173 12.10.2016 - KRJ - Wayward Dressage - helppo B - 4/30
17.10.2016 - KRJ - Micram Raceponies - helppo B - 1/29 20.10.2016 - KRJ - Micram Raceponies - helppo B - 2/29
21.10.2016 - KRJ - Micram Raceponies - helppo C - 4/31 21.10.2016 - KRJ - Metsovaara - helppo B - 1/40
24.10.2016 - KRJ - Metsovaara - helppo B - 3/40 30.10.2016 - KRJ - Metsovaara - helppo B - 1/40
30.10.2016 - KRJ - Metsovaara - helppo B - 3/40 29.12.2016 - KRJ - Mörkövaara - helppo B - 3/30
30.12.2016 - KRJ - Mörkövaara - helppo B - 2/30 19.12.2016 - KRJ - Ventos - helppo B - 3/40
08.12.2016 - KRJ - Fiktio - helppo C - 1/35 11.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo B - 3/40
12.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo B - 1/40 14.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo B - 6/40
20.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo C - 2/40 04.01.2017 - KRJ - Tuulenpesän Kartano - helppo B - 3/30
16.01.2017 - KRJ - Delicate - helppo B - 4/30 12.01.2017 - KRJ - Kievarinkuja - helppo B - 3/50
15.01.2017 - KRJ - Kievarinkuja - helppo B - 4/50 22.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo C - 4/40
22.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo B - 4/40 28.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo C - 6/40
29.01.2017 - KRJ - Fiktio - helppo C - 5/40 03.02.2017 - KRJ - Kievarinkuja - helppo B - 2/50
04.02.2017 - KRJ - Kievarinkuja - helppo B - 2/50 06.02.2017 - KRJ - Kievarinkuja - helppo B - 1/50
31.03.2017 - KRJ-CUP - Hukkapuro - helppo B - 11/304
VSR
30.09.2016 - VSR-CUP - kouluratsastus - helppo C - 5/74 31.10.2016 - VSR-CUP - Kouluratsastus - helppo C - 1/81
31.10.2016 - VSR-CUP - Kouluratsastus - helppo B - 6/145 30.11.2016 - VSR-CUP - kouluratsastus - helppo C - 8/73
31.03.2018 - VSR-CUP - kenttäratsastus - tutustumisluokka - 5/52

Päiväkirja & valmennukset

00.00.0000 valmennus

Maecenas lacinia, nunc a lobortis consectetur, risus ante faucibus ligula, vel egestas mauris felis nec sapien. Sed ante purus, luctus nec turpis quis, lacinia varius arcu. Nulla ullamcorper bibendum urna, eu pretium sapien cursus id. Ut fringilla, massa nec ornare elementum, quam massa semper libero, quis accumsan ligula lacus et nisi. Integer bibendum eros eget tellus pharetra blandit vitae eu augue. Donec dignissim aliquet mauris, ac tincidunt dolor egestas eu. Proin blandit purus at lacus semper condimentum. Fusce nec enim purus. Aenean in quam ac eros lobortis viverra. Nam gravida risus id sodales accumsan.


Turmeltaja on virtuaalitalli - tämä on virtuaalihevonen