Sleepwalker MHN

virtuaalihevonenPerustiedot

Virallinen nimi Sleepwalker MHN
Rotu kwpn Sukupuoli ori
Säkäkorkeus 165cm Syntymäaika 15.01.2009, 11-vuotias
Omistaja Delmenhorst, VRL-04374 Rekisterinumero VH05-012-6025
Koulutustaso ko. va A, re. 130cm, me. 0cm Painoituslaji yleispainoitus
Tuoja Tuontikeskus Alegre Saavutukset ERJ-III

Luonne

"Herranjumala mikähevonen!" pääsi suustani nähdessäni Sleepwalkerin ensimmäistäkertaa Alegressa katsellessani sopivia hevosia omieni jatkoksi. Ori hämmästytti minut mahtavilla askeleillaan ja kyvyllään koota itsensä, vaikka suku olikin estehevosia täynnä. Ratsuttaja näytti myäs orin kyvyt esteillä, ja olin myyty. Millainen hevonen pystyy yhtäupeisiin suorituksiin koulu- sekäestekentillä? Vaikka esteilläori ei hyppääkään kuin 130cm, sen tekniikka on niin hyvä, ettäsitävoi suoraan pitääesteratojen kuninkaana.

Vastineeksi mahtavalle kapasiteetille on Leevi äärimmäisen vaativa ja tarkka ori ratsastaessa. Hoitaessa ja käsiteltäessäkäyttäytyy kuin ruuna. Luonne © miivi

Sukutaulu

i. Freeloader
ERJ-II, YLA2
ii. tuntematon
iii. tuntematon
iie. tuntematon
ie. tuntematon
iei. tuntematon
iee. tuntematon
e. Deathly Pale
ERJ-II, YLA2
ei. tuntematon
eii. tuntematon
eie. tuntematon
ee. tuntematon
eei. tuntematon
eee. tuntematon

Jälkeläiset

Syntymäaika Varsa Emä
04.03.2015 o. Fall Asleep ABG Felicja Yemn

Kisakalenteri

Ominaisuuspisteet
Esteratsastus 4199.52p (vt. 8)
Kouluratsastus 3191.29p (vt. 7)
Kenttäratsastus 2602.72p (vt. 6)
Valjakkoajo 2671.22p (vt. 6)

Päiväkirja

27.02.2015 Päiväkirjamerkintä, kirjoittanut miivi

Sleepwalker MHN, maistelin nimeä suussani. Ollessani tänään Alegressa tutkailemassa uusia hevosia sattui kyseinen nimi silmiini. Arabialaisten täysiveristen sijaan matkaani tarttui komea, punarautias puoliveriorii, joka hullaannutti minut niin hyppytekniikallaan kuin suurilla ja keveilläaskeleillaan. Kukkaroa hieman vain kirpaisi hinta, se oli sama kun olin varautunut maksamaan kolmesta uudesta arabialaisesta. Silti ori oli pakko saada, ja tiesin sen niittävän kunniaa tallillemme ainakin tulevaisuudessa.

Sleepwalker MHN lähtikin mukaamme heti samana päivänä. Leeviksi ristitty puoliveriori maiskutteli tyynesti kopissaan heiniä, kun kurvasin Tornion raja-aseman läpi kohti Ruotsia. Matkaa oli vieläneljätuntia jäljellä, mutta Leevi mussutteli tyytyväisesti heiniätrailerissa. Ajoin rauhallista tahtia kiireettämällätiellä, joka oli lähes tyhjäliikenteestä. Silloin tälläin tuli muutama rekka vastaan, mutta näin varhain kevättalvella turisteja ei vieläollut.

Päästyämme perille oli kello jo lähes yhdeksän illalla. Leevi pääsi hetkeksi tutustumaan karsinaansa ja vierustovereihinsa minun hakiessani sille suitsia; lähtisimme orin hetken kotiuduttua vieläkävelemään ulos, niin Leevin lihakset eivät olisi niin jumissa matkan jäljeltä. Säädin suitset Leeville sopiviksi ja lähdimme kohti metsää, josta läytyi muutaman kilometrin mittainen valaistu reitti. Käytimme reittiäpaljon lämmittelyjäja jäähdyttelyjävarten, joten Leevin olisi hyvätottua siihen alusta asti. Kävelimme hitaasti, ja ori sai tutkia ympäristääkaikessa rauhassa. Pari kertaa se pysähtyi haistelemaan lumista tienpintaa, jossa se kai haistoi muut hevoset.

Palattuamme tallille riisuin orilta loimen, lämpimässätallissa sitäei tarvittu, heitin sille vähän heiniäja lähdin kohti omaa kotiani, kello oli juuri kymmenen, jolloin pihapiirissäasuva tallimestari sulkisi tallin./p>

Delmenhorst on virtuaalitalli

Ulkoasu © 2014 Hirnaus
Ulkoasun kuvat © Just Chaos (CC BY 2.0), VRL-01080, Tenola Park (CC BY-NC-SA 2.0), BANAMINE (CC BY-SA 2.0)
Hevosen kuvat © Suomen Hippos , kaiken muun ellei toisin mainita © Delmenhorst