Tervetuloa!

Brotherhood on virtuaalisen Belgian maaseudulla sijaitseva sukukartanon yhteyteen rakennettu hevostila. Talli sai alkunsa, kun kaksi veljestä perivät sukunsa upean ja pitkän historian omaavan kartanon itselleen. Veljekset halusivat yhdistää kartanossa asumisen elannon tienaamisen kanssa, ja toiminnaksi valikoitu hyvin nopeasti kenttähevosten kasvatus. Koko ikänsä hevosia harrastaneet miehet kunnostivat kartanon rapistumaan päässeet tallisiivet, jotka uudistettiin käytännöllisimmiksi ja modernimmiksi - kartanon mailla oli ennenkin asustanut hevosia, mutta tästä oli jo kymmeniä vuosia aikaa. Kun puitteet alkoivat valmistua, tuli vastaan todellisuus - kummallakaan veljeksistä ei ollut pienintäkään tietoa siitä, mitä hevostilan ylläpitämiseen oikeasti vaaditaan, joten he päättivät ottaa Brotherhoodiin kaksi muuta osaomistajaa. Veljekset siirtyivät päätoimisesti työskentelemään hevosten kanssa, ja meidät pistettiin johtohommiin. Homma lähti toimimaan erinomaisesti, ja toimii edelleen. Mitä muuta hevosnaiset voisivatkaan toivoa, kuin omaa (tai ainakin melkein) tilaa upean kartanon pihalla, toinen toistaan hienompia kenttähevosia, ja mitä mainioimmat puitteet koko touhun pyöritykseen!

Aluksi Brotherhoodissa oli monia eri puoliverirotuja, mutta pian totesimme haluavamme keskittyä vain muutaman rodun kasvatukseen. Roduiksi valikoituivat belgianpuoliveriset, sekä saksalaiset mecklenburgit ja brandenburgit. Näiden kolmen virtuaalimaailmassa hieman harvinaisemman rodun kanssa kannamme oman kortemme kekoon. Kasvatuksen lisäksi olemme myös aktiivisena järjestämässä KERJ:n alaisia kilpailuita; kisoja ei koskaan voi olla liikaa, eikä varsinkaan näin upeissa maisemissa.
Tämän enempiä jaaritteluita jatkamatta, olet tervetullut tutustumaan Brotherhoodin puoliverisiin ja tiluksiin!

- dookie & sarqquu

VRL-04373 & VRL-04374
brotherhoodvirt@gmail.com
Päivitetty helmikuu 2018

Kuulumiset

02.02.2018 Vaikka näyttää hiljaiselta, niin kulisseissa kuhisee! Tämän vuoden ensimmäiset kasvatit laitettu myyntiin Skyrim -nimiteemalla.

15.04.2016 Etusivun päivittely on "vähän" unohtunut, mutta kulissien takana tapahtuu hiljalleen! Ensimmäisen kasvattimyyntimme kaikki neljä varsaa saivat kodit, ja osa hevosista on taas askeleen lähempänä laatuarvosteluvalmiutta.

28.08.2015 Hevoset ovat päässeet kilpailemaan, uusia 1-polvisia hevosia on saapunut talliin ja etusivun päivittely on unohtunut. Schelierwolke x Wiesenblüte -yhdistelmästä syntyi ensimmäinen kasvattimma, komea orivarsa, joka muutti Kisatalli Mangoon.

27.05.2015 Tallin ovet avattu! Asukkaita on tällä hetkellä neljä oria ja viisi tammaa, ja lisää on vielä matkalla.

Suosittelemme

  • Prime Sporthorses
  • Spiderwick
  • Kilkenny
  • Delicate Warmbloods
  • Krypton Brandenburgers
  • Brentwood Warmbloods
  • Eucarya Warmbloods